iroda@gesgkft.hu

+36 30 335 4941

+36 62 405 215

+36 62 405 327

RECOSPRAY RENDSZER

Különböző felépítményként adaptálható a megrendelő által kiválasztott, műszakilag alkalmas járművekre.

ON-LINE SPRAYING

A RECOspray gyomirtó rendszer gyors és hatékony: egyidejűleg képes felvételezni és lepermetezni a gyomokat; így a pályák gyomosodásának előzetes felmérése nem szükséges.

24/7

A technológia éjszakai munkavégzésre is alkalmas.

CÉLIRÁNYOS PERMETEZÉS

Csak arra a felépítményszektorra jut ki permetlé, amelyben gyomosodást észlelt a kamera és akkor, amikor az adott fúvókaegység elhalad a gyom felett.

50-70%-OS VEGYSZER MEGTAKARÍTÁS

A RECOspray használata 50-70%-kal csökkenti a vasúti pályákra kijuttatott vegyszer és vízmennyiségét.

PONTOS VEGYSZERADAGOLÁS

A kijuttatott gyomirtószer mennyisége állandó, nem befolyásolja a munkasebesség változása.

RUGALMASSÁG

Szektoronként egymástól függetlenül szabályozható a vegyszerek dózisa, amely négy különböző hatóanyagú herbicid tetszőleges kombinációja. A permetezési szélesség az igényeknek megfelelően állítható.

KÖRNYEZETVÉDELEM

GPS adatok vagy szelvényszámok segítségével a berendezés automatikusan kikapcsol védett területeknél: hidaknál, élővizeknél, mezőgazdasági területeknél.

BIZTONSÁG

Az útátjárók automatikus érzékelésével elkerülhetők a közúti balesetek. Adjuváns szerek használatával nő a hatékonyság és csökken az elsodródás veszélye. A pontosan beállított fúvókasoroknak köszönhetően a sínszálakra nem kerül permetlé.

ELLENŐRIZHETŐSÉG

GPS koordináták megadásával minden permetezési adat rögzítésre kerül: a kijuttatott vegyszer mennyisége, időjárásadatok és a vasúti szakaszra vonatkozó információk. A nyomtatható szakaszjelentés alapján a munka ellenőrizhető, nyomon követhető.