iroda@gesgkft.hu

+36 30 335 4941

+36 62 405 215

+36 62 405 327

01-01-2014

2012-ben célunk az volt, hogy a vasúton kifejlesztett és működő permetező berendezéseink technológiai előnyeinek megtartásával alkossuk meg konténeres egységünket, mely könnyen mobilizálható, közúti-, vasúti-, vízi- és légi úton is eljuttatható az igényelt helyre. Szabványos méretű, ezért bármely ország szállítási szabályaiba praktikusan beilleszthető, más nyomtávokon is könnyen alkalmazható. A permetező berendezés egy 40 és egy 20 lábas konténerbe került beépítésre. A már meglévő, és jól működő gyomfelismerő- és permetező rendszer egyes elemei a konténeres egységben fejlesztésre kerültek. A megfigyelőkamerás rendszert nagy felbontású IP alapú kamerák támogatják, így a kezelés követése pontosabbá vált. A konténeres használat jellegéből adódóan, ki kellett fejleszteni egy ideiglenes rögzítésre alkalmas rendszert, amely az elektromos-, víz- és vegyszercsövezés elemeinek szilárd, de mégis bontható felhelyezésére szolgál.

A konténerben a vezérlő és a szociális helyiségeken kívül a padló, a falburkolat és a mennyezet rozsdamentes acéllemezből készült. A vegyszerkeverő helyiség nagynyomású mosóberendezéssel is mosható; ezt a beépített elektromos kábelezés, aljazatok és elosztó szekrények IP védelme is lehetővé teszi. A vegyszertartályok anyaga polipropilén lemez, a tartályok szintjelzővel, szintkapcsolóval és távvezérelhető feltöltőággal vannak ellátva.

A teljes permetező rendszer és a hozzá kapcsolódó szociális kocsi áramellátásáért felelős generátor EURO 3A minősítésű, megfelel a vasúti előírásoknak.

A vizesblokkban az oldalfal és a mennyezet DIN 5510-2-es minősítéssel rendelkező lemezekből készül, amelyek zárt, vízmentes burkolatot alkotnak. A vezérlőterem az eddigiekben jellemző, otthonos jellegű famintás dekorok helyett egy sokkal inkább modernebb, ipari egységre jellemzőbb design-t kapott, a vállalat már modernebb arculati elemeinek megfelelően.

Comments are closed.