Telephelyeink

Tekintse meg munkavégzésünk helyszíneit

Csomagszállítás esetén kérjük az alábbi címet használják: 6771 Szeged Vaspálya u. 19.

Fejlesztőbázis

Cím: 6771 Szeged, Vaspálya u., Vasútállomás
Koordináták: 46.210784° 20.183257°
Funkció: Cégközpont, adminisztráció, gépgyártó és fejlesztő műhely

Fűtőház

Cím: 6900 Makó, Bárányos sor 22.
Koordináták: 46.203955° 20.475497°
Funkció: Vasúti jármű tárolás

Székhelyünk

Cím: 6726 Szeged, Torockói u. 3/b
Koordináták: 46.2438714° 20.1735606°
Funkció: Cégünk székhelye

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

Ha felkeltettük érdeklődését, ne habozzon felveni velünk a kapcsolatot! Legyen szó akár szolgáltatásainkról, termékeinkről, kollégáink részletes tájékoztatást adnak Önnek!

Ingyenes ajánlatkérés

Járműveink

Vasúti és kétéltű gyomirtó járműveink flottája

Vasúti gyomirtó szerelvény

  • 1 db vezérlő kocsi

  • 1 db személyzeti kocsi

  • 2 db víztartály kocsi

  • 2 db raktárkocsi

Konténeres gyomirtó berendezés

  • 1 db CON-1 típusú konténeres permetező berendezés

  • 1 db RGS típusú pőrekocsi

Kétéltű gyomirtó berendezés

  • 2 db Mercedes UNIMOG kétéltű jármű és permetező felépítménye

Legutóbbi projektjeink

Innováció, kiváló minőség, környezettudatosság és rugalmasság jellemez bennünket

Tovább az összes projekthez

Rólunk mondták

Partnereink sikere egyben a mis sikerünk is

2015-ben, a G&G-vel való együttműködésünk első évében, a konténeres permetező rendszerük összesen 6.588 km ibériai nyomtávú vasút vegyszeres gyomirtását végezte el a legmagasabb minőségben, a környezetvédelmi előírásoknak megfelelően. A technológia teljesítménye és a G&G szakemberek hozzáértése, szakértelme hozzásegített bennünket, hogy a munkát 50%-al rövidebb idő alatt elvégezzük, a más Spanyolországban használatos technológiákhoz képest. Nyilvánvalóan a legjobb döntést hoztuk ezzel.

A Danube Express (Hungary) 2014 óta dolgozik együtt a G&G-vel. Egy generátorkocsi építését követően egy egykori étkezőkocsi került átalakításra új bárkocsivá, mely 9 hónapot vett igénybe. Ez magában foglalta a kocsi belsejének teljes újjápítését, illetve a kocsiszekrény teljes felújítását. A G&G nagyszerű munkát végzett, és rendkívül meg vagyok elégedve a kivitelezés és az együttműködés minőségével, illetve a csapat szaktudásával és precizitásával. A kocsi határidőre elkészült, az eredmény pedig egy remek jármű lett. Már el is kezdődtek a munkák a következő projekten – három új hálókocsin.

Weedfree on Track már több mint 10 éve a G&G Kft ügyfele. A tőlük vásárolt termékek és igénybevett szolgáltatások mindig felülmúlták az elvárásainkat. Az általuk nyújtott technológia a legfejlettebb jelenleg a piacon, és a minősége mindig a legmagasabb előírásoknak felel meg. A G&G egy rugalmas cég, igazodik a különböző országok egyedi előírásaihoz, amelyekben dolgozunk. Az ügyfélszolgálatuk, és az értékesítés utáni szolgáltatásaik is kiválóak, minden kérésünket gyorsan és megfelelő szakértelemmel kezelik. További sok évig szeretnénk még használni a G&G termékeit és szolgáltatásait.