Project Description

Minőség és megbízhatóság

2019-ben Horvátország területén is megkezdtük gyomirtási szolgáltatásunkat. A horvát vasúthálózat nyílt pályáinak területén nem volt vasúti gyomirtás az elmúlt 10 évben, és cégünknek is többszöri pályázás után sikerült a munkát elnyernie, korábban nem hirdettek nyertest a pályázatok során.

A szolgáltatást jelenleg egy 3 cégből álló konzorcium keretein belül nyújtjuk a HZ Infrastruktura d.o.o.-nak. A vontatásban és forgalomszervezésben a Rail Cargo Croatia van segítségünkre. A teljes vasúthálózat körülbelül 2600 km, melyet tavasszal és ősszel kezelünk IV. generációs vonatszerelvényünkkel.

A munka színvonalával, a technológiával és a RECOSPRAY rendszer által biztosított dokumentációval megrendelőnk nagyon elégedett volt. Az első év során mind a Horvát Vasutak, mind cégünk és partnereink sok tapasztalattal gazdagodott, melyek reményeink szerint egyre zökkenőmentesebbé teszik a további közös munkát.

RECOSPRAY által nyújtott magas színvonalú technológia nyitottá tette a HZ Infrastruktura vasúti gyomirtásban tevékeny szakembereit a permetezéstechnikában rejlő modern lehetőségekre így közösen újabb minőségi igényeket fogalmazhatunk meg a területen.

Az összes referencia