Project Description

Magyar megoldás az EU-nak

Skandináviában nem csak beszélnek a környezet védelméről, a fenntartható fejlődésről, de kemény munkával és jelentős ráfordításokkal tesznek is ennek elérése érdekében. A svéd vasút (Trafikverket) is arra törekedett, hogy hozzáférjen a jelenleg elérhető legjobb technológiához ezen az aprócska piaci területen is, hiszen a vasúti területeken felhasznált vegyszermennyiség elenyésző a mezőgazdaságban felhasznált vegyszermennyiségekkel szemben, mégis kiterjed erre is a figyelmük, és lépéseket is tesznek ebbe az irányba.

Ehhez a törekvéshez a technológiát a magyar G&G Kft. biztosítja angol partnercégünkön keresztül. 2016-ban csapatunk velük együttműködve a III. és a IV. generációs permetező szerelvényekkel végezte a gyomirtási munkákat, és nyújtott megoldást az elvárt részletes és transzparens kezelési utánkövetési eljárásokra.

Svédország vasúti gyomirtási eljárásával követendő példát állított az UIC-2nd International Workshop on Vegetationmanagement az EU vezető államai, úgymint Németország, Franciaország és az Egyesült Királyság és valamennyi uniós tagország elé is.

Az összes referencia