Project Description

Ötödik generációs szerelvényünk építésénél kombináltuk a korábbi permetező szerelvények és a permetező konténer előnyeit. Az egyszerű tisztíthatóság érdekében a vegyszeres terem rozsdamentes anyagokból készült csúszásmentes, szintén rozsdamentes járóráccsal. A legújabb előírások szerint itt már a szennyvíz, a szürkevíz, és a vegyszerrel szennyezett víz külön gyűjtőtartályokba kerül, amelyek szabványos camlock csatlakozóval ellátott eszközökkel üríthetők, és előírás szerint elszállíthatók.

Az áramellátásról egy 88 kW teljesítményű, EPA TIER 3-as és EU 97/68/EC Stage III A minősítésnek megfelelő gázolaj üzemű generátor gondoskodik.

Az ötödik generációs vezérlőkocsiban nagyobb vezérlőterem, és ergonomikusabb vezérlőpult került kialakításra. A vegyszertartályok kialakítását is optimalizáltuk, speciális modulok beépítésével pedig vevői igényre lehetőség van extra szélességekben történő permetezésre is. A beépített USB portokon keresztül az okos eszközök közvetlenül tölthetők. A beépített anyagok és a tűzvédelmi rendszer az EN 45545-2-es szabványnak megfelelők.

Tulajdonság nevePontos adatok
Nyomtávolság:1435mm
Szerkesztési szelvény:UIC 505-2
Legnagyobb sebesség:100km/h
Üzemkész kocsi tömege:kb. 43,5t
Maximális terhelhetőség:20t
Új kerék futókör átmérője:920mm
Kocsiszekrény hossza az ütközők között:26400mm
Forgóváz típusa:GH-250
Ütköző készülék:96 jellegű
Vonókészülék:nem átmenő, gumirugós
Fékrendszer:KE P (D)
Az összes referencia