A RECOSPRAY használatával költséget, időt takaríthatunk meg a vasúti vegyszeres gyomirtás során. Szakembereink megfelelő növényvédőszer kezelői képzettséggel és tapasztalattal rendelkeznek, bár a rendszer lehetővé teszi, hogy a dolgozók csak a szükséges mértékben érintkezzenek a vegyszerekkel. A gyomirtó szerelvény üzemeltetéséhez műszakonként két fő szükséges, a szerelvény folyamatos 24 órás üzemre képes. Az ideális munkavégzési sebesség 40-60 km/h, amellyel még kiküszöbölhető az elsodródás veszélye.

A gyomirtó szerelvény lelke a permetezést vezérlő kocsi, a 24 órás munkavégzést a személyzet szállásául szolgáló szociális kocsi könnyíti meg. A kezelendő terület nagyságától és a vízvételi lehetőségektől függően 1 vagy 2 víztartályra van szükség, de csatlakoztatható a szerelvényhez raktárkocsi is, ha a vegyszerek utánpótlása másképp nem megoldható. A permetezési szélesség az előírásoknak megfelelően, a szakmai szempontokat figyelembe véve állítható. Cégünk mozdonnyal nem rendelkezik, ezt általában a megbízó vasútvállalat biztosítja, de vállaljuk az együttműködést magán vontató vállalatokkal is. Külföldi munkavégzéshez tolmácsot biztosítunk. Munkatársaink szükség szerint részt vesznek vasúti munkavédelmi oktatáson, és a munka megkezdése előtt mindig figyelembe vesszük az adott területre jellemző aktuális növényvédelmi és növényvédőszer felhasználási előírásokat. Célunk az, hogy mindig és mindenhol megfeleljünk a hatósági és vasútüzemi biztonsági előírásoknak.

Mivel a RECOSPRAY a permetezés minden adatát rögzíti, a megrendelő igényeinek megfelelően részletes riportokat készítünk az egyes kezelt szakaszokra vonatkozóan. Ezek alapján az ellenőrzés egyszerűvé válik, átlátható és könnyen követhető mind a megrendelő mind az ellenőrző hatóságok számára.

Bővebben a RECOSPRAY rendszerről

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

Ha felkeltettük érdeklődését, ne habozzon felveni velünk a kapcsolatot! Legyen szó akár szolgáltatásainkról, termékeinkről, kollégáink részletes tájékoztatást adnak Önnek!

Ingyenes ajánlatkérés

Legutóbbi projektjeink

Innováció, kiváló minőség, környezettudatosság és rugalmasság jellemez bennünket

Tovább az összes projekthez